Quatre Mains package design - Gold, Jeroen Meus, Pentaward, Quatremains
Back to overview

Yes! GOLD and SILVER. Quatre Mains is internationally recognised.

On Friday the 23rd of September in The Hyatt on the Bund in Shanghai, the 10th anniversary edition of the prestigious Pentawards were held. The international jury of established industry figures recognised our pots and pans packaging for Jeroen Meus and the exclusive end-of-year biscuit collection for Jules Destrooper, bestowing Gold and Silver awards respectively. Quatre Mains are now the proud owners of no less than 13 Pentaward trophies.

GOUD voor de Soeppot met ballen.

Jeroen Meus brengt ‘Dagelijkse Kost’ op een inspirerende en toegankelijke manier bij iedereen thuis. Zijn no-nonsense rock’n roll attitude, zijn hilarische one-liners en zijn niet te stoppen drive maken van hem de meest geliefde persoonlijkheid van Vlaanderen. Quatre Mains is gevraagd om met deze unieke kwaliteiten een op-het-lijf-geschreven identiteit te creëren voor een nieuwe reeks potten en pannen. De kenmerkende emotionele aanpak, de ruwe typografie en de zwart-wit grafiek met flashy fluo details op kraftpapier, maken van de verpakking een buitenbeentje binnen een categorie die gedomineerd wordt door ‘what-you-see-is-what-you-get verpakkingen. Wie is er klaar voor een ‘wok-around-the-clock’?

Quatre Mains package design - Gold, Pentawards, Belgium, Jeroen Meus, Quatremains

ZILVER voor de Hofleverancier met stijl

Met zijn lange geschiedenis en rijke traditie is het Jules Destrooper koekje geevolueerd tot een bijna mytisch en iconisch merk van uitzonderlijke smaak. Dit was het uitgangspunt voor de creatie van de winnende verpakkingscollectie. Geïnspireerd door luxe modemerken creëerde Quatre Mains een showdoos met een stijlvol patroon van heerlijke koekjes en exclusieve pictogrammen.

Quatre Mains package design - Jules Destrooper, Silver, Pentawards, Belgium, Quatremains

“We zien dat de Quatre Mains-aanpak loont en het voltallige team is dan ook ongelooflijk trots met hun Gouden en Zilveren Pentaward”.

Groetjes vanuit Shanghai,
Joe, Vicky, Lawrence, Els & Patrick

Quatre Mains package design -
Quatre Mains package design -

Our newspaper

Sign up to our newspaper, we'll keep you posted

You can't get enough?! Take a moment and look at our lovely packaging designs!

View our portfolio now!
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics