Quatre Mains package design - quatre mains, jobs, designer, account
Back to overview

4 job opportunities @ Quatre Mains!

Quatre Mains is de referentie als het gaat over Branding en Packaging Design. Onze realisaties zitten ook jou heel dicht op de huid, wanneer je water drinkt, je haar verzorgt of een blik tomaten opent is de kans is groot dat het merk en het verpakkingsdesign afkomstig zijn van Quatre Mains. Wij geven merken een stevige handdruk.

Account Assistent m/v :

Als Account Assistent ben je in de eerste plaats een interne spilfiguur tussen de account managers en onze designers. Je overziet en beheert de lopende projecten en weet dan ook perfect een overzicht te houden. Je bent creatief met groene, gele, roze en blauwe post-its, en je excell-brein werd geleverd met een ingebouwde agenda. Plannen, coördineren en gestructureerd werken staan dan ook bovenaan je “to do” lijstje. Nederlands, Frans en Engels zijn voor jou geen barrière om met klanten en collega’s dagdagelijks te duelleren. Daarnaast beschik je ook over een verborgen creatief kantje en kan je je inleven in de veelzijdige wereld van Branding en Packaging Design.

Account Manager m/v :

Als Account Manager ben je ons uithangbord, je vertegenwoordigt en verdedigt onze creatieve spirit bij klanten en prospects, zowel aan de keukentafel als in de boardroom. Je lanceert nieuwe en evalueert lopende projecten en weet in het creatieve bos perfect een overzicht te bewaren. Je bent geen Einzelgänger maar werkt graag in teamverband aan verschillende projecten. Nederlands, Frans en Engels zijn voor jou geen barrière om met klanten en collega’s dagdagelijks te duelleren. Daarnaast beschik je ook over een verborgen creatief kantje en kan je je inleven in de veelzijdige wereld van Branding en Packaging Design.

Brand & Packaging Designer m/v :

Okay! Misschien ben jij wel diegene die we zoeken? De wereld van Branding en Packaging design ligt hier in elk geval binnen handbereik, google maar eens naar www.quatremains.be. Als Designer kom je in de eerste plaats ons creatief Brand en Packaging designteam versterken om daarna voor de leeuwen te worden gegooid en je talenten te ontplooien. Aan de hand van een creatieve brief creëer je sterke verhalen voor onze klanten, hun merken en producten. Geen rangorde of politieke spelletjes, alles draait bij Quatre Mains rond creatieve verandering, hopelijk bevind jij je in dezelfde modus. Een uitstekende kennis van de Adobe programma’s (Illustrator-Photoshop), een teamplayer zijn en het vermogen hebben je eigen projecten te organiseren en te presenteren zijn een must. Kan je dit alles ook nog eens in het Nederlands, Frans en Engels, dan zijn we helemaal in de wolken met jou ;-)

Junior Packaging Designer m/v :

Hey, de weg ligt voor jou open om carrière te maken als Packaging Designer. Wat verwachten wij van jou? Dat je… bruist van ideeën… graag shopt, kookt en de afwas doet… ook nog goed kan tekenen… een aardig mondje Frans en Engels kan meepraten… het Adobe (Illustrator-Photoshop) pakket volledig onder knie hebt… en dat je bovenal een aanstekelijke lach hebt! Dat zou voor ons geweldig nieuws zijn, dus waarom nog wachten om ons van je talenten te overtuigen. Grijp je kans ;-)

 

Hoe dan ook kom je terecht in een niet alledaagse werkomgeving die de gezellige drukte kent van het "Fawlty Towers" hotel en het "Oh Doctor Beeching!” station. Een ideale ontmoetingsplaats waar voldoende ruimte is aan de bar om jouw ideale cocktail te mixen en waar creativiteit aangemoedigd wordt. De tools die jij nodig hebt om je job en meer uit te oefenen krijg je er gratis en voor niets bij. 

Bij Quatre Mains zitten we nooit stil en houden we van proactief en efficiënt werken. De rest is fun, fun, fun…!

Word jij morgen onze nieuwe collega?
Stuur dan snel je CV en/of PDfolio naar patrick@quatremains.be en overtuig ons met een leuke motivatiebrief. 

 

Our newspaper

Sign up to our newspaper, we'll keep you posted

You can't get enough?! Take a moment and look at our lovely packaging designs!

View our portfolio now!
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics